De Sensikids cursus Ik voel me Oké! is een leuke manier om jonge kinderen tussen 5-7 jaar (met name vroege leerlingen) te helpen om emoties te leren herkennen.

Deze speelse cursus is een serie bijeenkomsten waarin de vier primaire emoties een rol spelen (boos, bang, schrik, verdriet). Er wordt gewerkt met handpoppen, spel en beweging. Het herkennen van alledaagse situaties staat voorop. Het doel van deze cursus is dat je als ouders makkelijker kunnen communiceren met je jonge kind en dat je kind spelenderwijs situaties en emoties beter leert inschatten. Als ouder leer je zelf stress bij je kleuter sneller te herkennen, leer je handig om te gaan met schrik en angst, krijg je tips over omgaan met boosheid en kun je thuis de verhalen over Bim en Bam nog eens voorlezen. Ook kun je de kaartspelletjes Kikker in de vijver spelen met je kind, die werden gemaakt tijdens de cursus. Zo kun je speels oefenen met wat je kind leerde.

Praktijk de Krachtboom

Hogeweg 23
2201 AN Noordwijk ZH
T: 06-13637975
E: info@praktijkdekrachtboom.nl

Praktijkgegevens

KvK: 55117333
BTW: NL169415831B01
Bank: NL12INGB0005796427
Algemene voorwaarden & Privacyregeling 

Aangesloten bij

Adiona websitebanner transparant 300x150  Sensikids coach

Zuiver van hart, trekken we lerend de wereld door en raken in de ban van alles om ons heen. Je bent steeds ergens naar op zoek, maar het ontgaat je, dat je wat je zoekt al bent.

Facebook zwart 2